PomPoms är grejen!

Förra veckan var jag nere på Agneshill i Gessie och fotograferade mitt porslin, ja, det var Lina Roos som fotograferade inte jag! Vi hade bra förutsättningar då Interiören på Agneshill är mycket tacksam att fotografera i med sina ljusa luftiga rum och sina gamla bevarade stalldelar m. m.
Jag önskade mig PomPoms till min ”bröllopsdukning” helt enkelt för att de är vackra, romantiska och ger instant feststkänsla! Pompomsen fick jag från Theo och jag på nätet, tack Virginia!
Det ni inte ser på denna bilden är de absolut vackraste handtextade namnlapparna vid varje plats på bordet! Själv är jag riktigt dålig på att texta så Jenny Skantz hjälpe mig med det, tack Jenny!
Ja vi fixade och donade och slutligen fick vi fram detta absolut fantastiska resultat! Så här vill jag att det ska se ut när jag gifter mig!


No Replies to "PomPoms är grejen!"


    Got something to say?

    Some html is OK