Boka & avboka

Ni bokar lättast genom att skriva ett mail till Petras Porslin innehållande det ni önskar hyra/boka, vi återkommer så snart vi kan. Mailadress finner ni på kontakt sidan.

När du har lagt in en bokning hos oss, invänta bokningsbekräftelsen. Det är viktigt att du som kund i god tid ser över bokningsbekräftelsen så att den stämmer överens mot det antal och de produkter du önskar hyra.

Betalningsvillkor & Avbokning

Alla som hyr betalar en bokningsavgift på 20%  av hyressumman, (lägsta summa 500) kronor som ej är återbetalningsbar vid en ev. avbokning. När ni betalt bokningsavgiften (betalas via digital faktura) är er bokning klar och bekräftad.

Vid en avbokning 14-44 dagar innan hyrestillfället debiteras 50 % av ordervärdet, 7-0 dagar innan hyrestillfälles debiteras 100% av ordervärdet.

Ökningar av beställning kan göras så länge det finns lediga artiklar och om Petras Porslin har möjlighet att utöka.

Hyresperiod

Hyrespriset gäller normalt för tre dagar : Leveransdag, användningsdag och returdag. Om hyrestagare inte återlämnar hyrgods inom föreskriven tid (se angiven returtid på senaste orderbekräftelse) – debiteras ytterligare hyresavgifter löpande till dess att hyrgodset är återlämnat – detta p.g.a. att det inte kan hyras ut till andra. För fler användningsdagar / längre hyresperioder kontakta oss för att få offert.

Saknat /skadat gods /skador (se FAQ för detaljerade priser)

Petras Porslin accepterar inga anmälningar av skadat gods i leverans efter användningstillfället. Vi återlämning av godset och det är skadat eller något saknas kommer du som kund att bli fakturerad för det hyrgodset.

Upphämtning

Hyrgodset kan hämtas upp på upphämtningsdagen på överenskommen tid & plats.

Återlämning av glas, porslin, bestick

Allt porslin ska efter användandet skrapas av med medföljande skrapa, finnes rinnande vatten sköljes allt porslin av. Bestick av guld måste sköljas av,  då det finns risk för emaljskador om matrester ligger kvar och fräter.  Allt porslin lämnas tillbaka odiskat, men utan matrester, skrapas av med medföljande skrapa. Petras Porslin står för diskningen som ingår i priset!

Leverans 

Har ni inte möjlighet att hämta hyrgodset själva så kan vi självklart hjälpa er med leveransen. Pris enligt överenskommelse.