Om

Jag startade Petras Porslin våren 2014 då som det enda företaget i Sverige som hyrde ut annat porslin än de enkla vita tallrikarna och de vanliga glasen.
Mitt intresse är i grunden gamla vackra ting och jag har besökt otaliga auktioner och loppisar sedan jag var tonåring och gör fortfarande.
Mitt andra stora intresse som också ligger i grunden för vad jag gör idag, är mitt stora intresse för den franska kulturen, språket och maten.
Som ung bodde & jobbade jag i Frankrike och såg hur alla samlades runt middagsbordet på ett helt annat sätt än i Sverige. Detta har jag tagit med mig in i mitt företagande med Petras Porslin. Jag vill att alla som samlas runt mina dukade bord ska känna hur den vackra dukningen höjer stämningen och ger en oförglömlig upplevelse.
Jag sätter kvalitén på det jag hyr ut mycket högt, att alla produkter inklusive min service är av högsta kvalité, att du som kund ska känna dig 100% nöjd med det jag levererar.