57 results for browsing: Unknown


Assietter Romantisk

Assietter till tårta och efterrätt, finns i Sober samt Romantisk Storleken på assietterna varierar mellan 15-18 cm/diameter Finns i två olika sorter: "Romantisk" som matchar mattallrikarna samt desserttallrikarna i serien "Romantisk" "Sober" som matchar mattallrikarna samt desserttallrikarna i serien "Sober" med guld/grå detaljer.

Photobooth

  Önskar ni hyra vårt photobooth och vill ha mer information så kan ni kika på Smilebox.se som är en separat sida för photoboothet. Här finns all info ni önskar om priser, leverans etc. Sommarens datum bokas fort upp så vänta inte med din förfrågan om ni vill ha photobooth på en fest eller ett bröllop i sommar!

Chiavaristolen

Den klassiska Chiavaristolen är en elegant stol som finns i guld, silver, svart & limewash. Chiavaristolen passar  både till till fest och bröllop. Följande dynor finns att välja mellan & är inkluderade i priset. Svart, lila, rosa, blå, mörkgrön, röd, vit eller vanilj. Kombinera stol och dyna så det passar till just er, svårt att välja, slå mig en signal så hjälper jag dig! Pris: 55 kr/stolen ink. moms & ex. transport. Maila för offert.

Crossbackstolen

Crossbackstolen är en rustik och bekväm stol som ger komfort även under den långa sittningen. Crossbackstolen är tiilverkad i ett gediget mörkbrunt ekträ och finns att få med vit eller svart dyna. Crossbackstolen är även stapelbar. Förslagsvis väljer ni att få stolen levererad då den är skrymmande att transportera. Givetvis är det möjligt att hämta själva om detta önskas. Pris: 75 kr/stolen ink. moms & ex. transport. Maila för offert. Ps. jag älskar denna stolen, om du undrar. 

Servett brun (Almond)

Varm mandelbrun ton i 100 % linne. Du hyr den ostruken och levande men ej skrynklig. Storlek 45*45 cm